Over mijzelf

 

Van jongs af aan ben ik al aan het dansen. Van jazzballet, dansexpressie, klassiek, salsa tot buikdans. Vooral buikdansen stond de laatste 25 jaar centraal. Tijdens de lessen die ik kreeg en later toen ik daar zelf les in begon te geven, zag ik zoveel mooie dingen gebeuren bij mensen, die door te bewegen veel lekkerder in hun vel gingen zitten. Ook chronische klachten bij hen, zowel geestelijk als lichamelijk, werden minder of verdwenen zelfs helemaal! Voor mij allemaal bewijzen dat dansbeweging het ultieme medicijn is! 

Begin 2019 begon mijn zoektocht naar wat ik ècht nog wilde gaan doen, behalve alleen dansles geven.
Na een poosje kwam daaruit tevoorschijn dat ik nòg meer de diepte in wilde om mensen op een niet al te verbale manier, veel beter in hun vel te laten komen door middel van beweging en dans. Zonder aangeleerde danspasjes en zonder spiegels. Uit hun hoofd en meer in hun lijf. Puur vanuit hun gevoel. Hen weer in balans brengen. Mijn volgende gedachte was: "Hoe kan ik dat dan het beste gaan doen?" Al googelend op het internet kwam ineens de vakopleiding DansCoaching bij de ODC in beeld. Er begonnen meteen allerlei kwartjes te vallen. 

Als HSP/hss ervaringsdeskundige, heb ik vervolgens al die kwartjes nog eens heel goed van alle kanten bekeken en het klopte voor mij helemaal op alle gebieden!

De opleiding tot danscoach maakte voor mij het cirkeltje rond. Ik zie zoveel mooie resultaten bij de mensen die ik inmiddels al heb begeleid. Superblij dat ik dit kan doen!

Naast danscoaching en HSP coaching, bied ik energetische kinder- en jongerencoaching aan. Deze methode is niet per sé op danscoaching geschoeid, maar in ieder geval wel met een speelse en minder praten methodiek. Samen gaan we kijken wat voor jou de prettigste manier is.

 

DansenderWijs coaching, danscoach, danscoaching.
Sluier, ruimte, je licht en luchtig voelen, door danscoaching.
Sluier, ruimte, je licht en luchtig voelen, door danscoaching.
Dansenderwijs coaching, danscoaching, als een vogeltje zo vrij, licht en luchtig.